Om oss

Grillmästare med gedigen kunskap om kött

Gilla Grilla i Sverige AB startades på våren 2014 och då erbjöd vi våra kunder grillkurser. Samma sommar startade vi upp grillförsäljning i en liten skala. Vid den tidpunkten hade vi inte heller någon fast lokal utan flyttade mellan de ytor som stod tomma i Saluhallen slakteriet. Det fungerade bra då men det det tog inte lång tid innan vi insåg att det här med att grilla var stort och att vi behövde en permanent lokal för att kunna växa.

Lokala och bra råvaror är vårt signum

På Gilla Grilla i Sverige AB har vi alltid haft som krav att alla våra råvaror ska gå att spåra och vara lokalt producerade. I de fall som det är möjligt väljer vi dessutom att arbeta med ekologiska råvaror. I vårt utbud ingår också egentillverkade produkter, även de gjorda på lokala råvaror, som passar särskilt bra ihop med grillad mat.

All mat lagas från grunden

En anledning till att vi har valt lokalproducerade råvaror är att de är smakrika och håller en hög kvalitet. Halvfabrikat har aldrig varit något alternativ för oss, vi lagar all mat från grunden oavsett om det handlar om catering eller lunch. Att råvarorna går att spåra är mycket viktigt för oss.

Vi berättar gärna varifrån råvarorna kommer och är stolta över det vi tillagar och serverar.