Grillkurs

En grillkurs är en uppskattad aktivitet såväl vid teambuilding som vid firandet av en födelsedag eller ett jubileum. Vi på Catering Västerås har lång erfarenhet av att leda grillkurser för företag och privatpersoner. Våra medarbetare förmedlar sin passion för matlagning över öppen eld på ett medryckande och instruerande sätt. En praktiskt inriktad kurs låter deltagarna vara aktiva samtidigt som de lär sig något nytt. Du väljer själv om kursen ska ske i våra lokaler eller om den ska genomföras på en annan plats.

En uppskattad företagsaktivitet

En grillkurs är en omtyckt aktivitet vid en kickoff eller en konferens. Vi arbetar endast med förstklassiga råvaror och ser till att den stund som spenderas tillsammans med våra kockar bjuder in till gemenskap och glädje. All mat lagas från grunden och kursens praktiska upplägg gör att deltagarna samarbetar och kommer varandra närmare. Olika typer av matlagningsaktiviteter är vår specialitet och vi är stolta över att erbjuda catering på ett nyskapande och lite annorlunda sätt. När vi arbetar med större grupper så tar varje grupp hand om ett specifikt moment eller råvara.

Grillkurs i Västerås

Fördelen med att boka en grillkurs som en företagsaktivitet eller för ett event är många:

  • Kursen leds av en professionell kock
  • Stunden tillsammans är praktiskt inriktad, deltagarna lär sig grilla steg för steg
  • Kurstillfället avslutas med en gemensam lunch

Grillkurs i Västerås för företag till ett bra pris

Vi sätter en ära i att kunna erbjuda prisvärd catering i Västerås. Vårt team tar fram ett upplägg som passar deltagarna i din grupp. När du kontaktar oss går vi gemensamt igenom dina förväntningar och de typer av råvaror som kan tänkas passa för er aktivitet. Vi erbjuder en upplevelse som både är lärorik och trivsam. Naturligtvis tar vi hänsyn till sådant som intolerans och allergier. Tveka inte att kontakta oss, vi är tillgängliga och svarar gärna på dina frågor om hur ett upplägg för en grillkurs i Västerås kan se ut.