Konferens

Söker ni en givande aktivitet till företagets nästa konferens? Vi som arbetar hos Catering Västerås har specialiserat oss på att erbjuda uppskattade matupplevelser till olika typer av event. Vi kan erbjuda mat för såväl små som stora grupper. Våra trivsamma lokaler uppskattas av konferensdeltagarna och är utrustade med allt som ni kan tänkas behöva. I vårt koncept ingår att medarbetarna är mobila och har den utrustning som behövs för att erbjuda catering på den plats företaget önskar.

När ni söker en konferenslokal utöver det vanliga

Vi erbjuder inte endast mat utan kan även bistå med en konferenslokal som passar ert möte. Våra rymliga lokaler ligger centralt placerade och har den kapacitet som krävs för event av olika storlekar. När ni väljer att förlägga konferensen hos oss kan vi erbjuda en matlagningsaktivitet som en del av er konferensupplevelse. Ett vanligt upplägg är att våra kunniga kockar förbereder råvarorna tillsammans med konferensdeltagarna under morgonen, när det är dags för lunch lagar ni och avnjuter er måltid tillsammans. Oavsett vilket konferenspaket ni än väljer så använder vi spårningsbara råvaror av högsta kvalitet.

Vi har allt ni behöver för en konferens i Västerås

Det finns många fördelar med att anlita vår cateringfirma för en konferens eller ett event:

  • Vi erbjuder grillad mat i toppklass
  • Våra medarbetare hjälper er att sätta ihop ett paket som passar er
  • I våra ljusa lokaler finns den utrustning ni behöver

Boka en konferens i Västerås till ett bra pris

Vår vision har alltid varit att erbjuda en prisvärd helhetsupplevelse och vi brinner för att göra er Konferens i Västerås till ett lyckat evenemang. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att anordna konferensupplevelser som kombinerar en lugn miljö med god mat. När ni kontaktar oss går vi igenom era önskemål och ger förslag på mat och aktiviteter som kan passa er. Vi är stolta över att kunna erbjuda konferenser för såväl små som stora företag. Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om våra förmånliga priser.